Coobra Vinjäst Cider 10 gram

Coobra Ciderjäst

Saccharomyces Cervisie, specialtorkad för att ge fantastisk cider, fungerar även utmärkt till Champagne. Bästa jästemperatur är 22-25°C, max 27°C. För bästa resultat, lös upp jästen i 3 dl vatten runt 22-25°C och låt dra i ca 30 min.  Därefter hälls jästen försiktigt i vinmusten – låt ligga orörd på ytan. Jästen bör ha kommit igång efter ca 10 timmar. Jästen förstörs vid temperatur strax över 30°C.
Förvaras svalt.

Artikelnr: 20480 Kategorier: , , Etiketter: , , , ,

Beskrivning

Coobra Ciderjäst

Saccharomyces Cervisie, specialtorkad för att ge fantastisk cider, fungerar även utmärkt till Champagne. Bästa jästemperatur är 22-25°C, max 27°C. För bästa resultat, lös upp jästen i 3 dl vatten runt 22-25°C och låt dra i ca 30 min.  Därefter hälls jästen försiktigt i vinmusten – låt ligga orörd på ytan. Jästen bör ha kommit igång efter ca 10 timmar. Jästen förstörs vid temperatur strax över 30°C.
Förvaras svalt.

Ytterligare information

Vikt 002 kg
Enhet