Vinsvalva 10x1g

10-pack Vinsvalva 1g

Vinsvavla steriliserar och motverkar oxidation av vin. Görs vin på egna frukter tillsätts ca 1-2 gram per 10 liter fruktmassa. Lufta och rör om i ca 2 dagar innan Vinjäst tillsättes. Används även som jäststopp

Innehåll: Kaliumpyrosulfit (E224)

Vikt 10 gram (10×1 gram)

Artikelnr: 22310 Kategori: Etikett:

Beskrivning

10-pack Vinsvalva 1g

Vinsvavla steriliserar och motverkar oxidation av vin. Görs vin på egna frukter tillsätts ca 1-2 gram per 10 liter fruktmassa. Lufta och rör om i ca 2 dagar innan Vinjäst tillsättes. Används även som jäststopp

Innehåll: Kaliumpyrosulfit (E224)

Vikt 10 gram (10×1 gram)

Du gillar kanske också…