Pipeline Original – 1L

Pipeline Professional Beer Line Cleaner

Starkare version av Chemisphere UKs koncentrerade, klassiska och ursprungliga alkaliska Pipeline Purple Beer Line Cleaner, avsedd för rengöring av tappnings linjer. Rekommenderas för professionellt bruk.
Pipeline är speciellt utformad för att bryta ner föroreningar som jäst, proteiner och socker i tappnings linjen

Artikelnr: 22861 Kategori:

Beskrivning

Pipeline dras genom tappnings linjen och fungerar på det geniala sättet att färgen ändras när slangen är smutsig, och man vet att den är ren när vätskan har fått en stabil lila färg. Den är säker att använda på alla typer av slang material, rör, mätare, pumpar, öl motorer, kranar och anslutningar när den används enligt föreskrifterna. Innehåller inte kaustik soda.

Chemisphere UK är känt som en pionjär och marknadsledare inom tillverkning av professionella rengöringsprodukter, som specialiserat sig på att förse bryggeri- och besöksnäringen med förstklassiga tvättmedel och tillbehör för en rad applikationer, inklusive disk, rengöring av tappnings linjer och köks hygien. Deras omfattande sortiment kombinerar etablerade och pålitliga produkter med kraftfulla, senaste generationens rengöringsmedel, alla tillverkade med de finaste ingredienserna.

Med en hängivenhet till teknisk expertis och kundservice har Chemisphere UK byggt upp en stark varumärkes medvetenhet och ett rykte i branschen. Företaget är orubbligt i sitt engagemang för innovation och högkvalitativa lösningar, alltid med fokus på hållbarhet och miljöansvar.

Bruksanvisning:

Blandningsförhållande: Lös upp i vatten 2,5 % (250 ml till 10 liter vatten)

Rengöring: Skruva loss eventuella inlinekylare. Blanda rengörings lösningen i en behållare av plast eller rostfritt stål och pumpa lösningen genom dispenserings ledningen till en vit hink tills lösningen ser lila ut. Låt det dra i minst 10 minuter och fortsätt sedan att rinna av den missfärgade vätskan tills den lila färgen är synlig. Upprepa processen tills den lila färgen är stabil genom hela dispenserings systemet.

Spolning: Pumpa igenom kallt vatten för att spola ur all lila vätska, följt av ytterligare en liter vatten. Verifiera renheten av detta vatten med Pipeline Rinse Water Test Papers: Doppa papperet under rinnande vatten. Om det finns spår av Pipeline i vattnet blir test papperet lila. Om papperet förblir rosa, finns ingen rengörings lösning kvar och sköljningen är klar.