SNATCH Forest Fruit Strong Edition 16 mg 10-pack

Njut av den intensiva smaken av vilda bär med betoning på den starka smaken av svarta vinbär med de nya nikotinpåsarna Snatch Forest Fruits, med en nikotinstyrka på 11,2mg per prilla!

 

Beskrivning

SNATCH Forest Fruit Strong Edition 16mg  är en stark nikotinpåse fullmatad med en söt smak av bär toppad med en hint av mentol, och en nikotinstyrka på 11,2mg per prilla!

Den söta smaken av skogsbär i kombination med mentol är en verkligt perfekt blandning av smaker.

SNATCH Forest Fruit Strong Edition 16mg kommer om 20 slimmade helvita portionspåsar i en snygg burk och tack vare det perfekta formatet på portionerna sitter den väldigt diskret under din läpp.

Eftersom SNATCH Forest Fruit Strong Edition 16mg är 100 % fri från tobak behöver du inte oroa dig för att missfärga dina tänder!

SNATCH Nikotinpåsar är spännande nykomlingar på marknaden och kommer med smakerna Artic Mint och Forest Fruit.

Denna produkt innehåller nikotin, som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Dess rökfria användning rekommenderas inte. Produkten är inte lämplig för ammande och gravida kvinnor och personer med kroniska sjukdomar (diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, andningssvårigheter). Förvaras utom räckhåll för personer under 18 år och djur.

Ingredienser: cellulosa, vatten, fuktighetsbevarande medel (E422), aromer, nikotin, konserveringsmedel (E202), surhetsreglerande medel (E500), sötningsmedel (E967, E955), salt.

Specifikationer:

Nikotin (mg) per gram: 16 mg

Nikotin (mg) Per påse: 11,2 mg

Påsar per dosa: 20 st

Vikt per påse (Gram): 0,70 g

Innehåll per burk (Gram): 14  g

Typ: Nikotinpåse

Prilla: Smal helvit prilla

Smak: Skogsbär, hint av menthol

Styrka: Stark

Tillverkas i EU