DOPE Ice Cool Strong Edition 16 mg 10-pack

Njut av den uppfriskande och lätt söta doften av mentol med en dos eukalyptus- och pepparmyntsolja, och en nikotinstyrka på 11,2mg per prilla!

Beskrivning

DOPE Ice Cool Strong Editon 16mg  är en stark nikotinpåse packade med klassisk svalkande mintsmak  och en nikotinstyrka på 11,2mg per prilla!

DOPE Ice Cool Strong Edition kommer om 22 slimmade helvita portionspåsar i en snygg burk och tack vare det perfekta formatet på portionerna sitter den väldigt diskret under din läpp.

Eftersom DOPE Ice Cool Strong Edition är 100 % fri från tobak behöver du inte oroa dig för att missfärga dina tänder!

DOPE Nikotinpåsar är spännande nykomlingar på marknaden och kommer med smakerna Freeze, Lime Smash, Ice Cool och Ice Mango.

Denna produkt innehåller nikotin, som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Dess rökfria användning rekommenderas inte. Produkten är inte lämplig för ammande och gravida kvinnor och personer med kroniska sjukdomar (diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, andningssvårigheter). Förvaras utom räckhåll för personer under 18 år och djur.

Ingredienser: cellulosa, vatten, fuktighetsbevarande medel (E422), nikotin, aromer, konserveringsmedel (E202), sötningsmedel (E967, E955), surhetsreglerande medel (E500), salt.

Specifikationer:

Nikotin (mg) per gram: 16 mg

Nikotin (mg) Per påse: 11,2 mg

Påsar per dosa: 22 st

Vikt per påse (Gram): 0,70 g

Innehåll per burk (Gram): 15,4  g

Typ: Nikotinpåse

Prilla: Smal helvit prilla

Smak: Klassisk mint

Styrka: Stark

Tillverkas i EU