Grainfather GC4 Glycol Chiller Adapter Kit

Glycol Chiller Adapter är designad för att utöka kapaciteten hos Grainfather Glycol Chiller, genom att tillåta nästan vilken jäsning som helst på marknaden att anslutas och temperaturkontrolleras – inklusive de flesta jäshinkar i plast!

GCA Glycol Chiller Adapter gör exakt temperaturkontroll mer tillgänglig för bryggare. Oavsett om du har en jäskar av plast eller rostfritt stål, hink eller fat, eller till och med en konisk, har detta kit allt du behöver för att ansluta din jäskärl till GC4 Glycol Chiller.

Förväntas komma i lager v 5

Artikelnr: 33285 Kategori: Etiketter: , , , , , ,

Beskrivning

Glycol Chiller Adapter fungerar på ett liknande sätt som Conical Fermenter Pro men istället för den inbyggda kylhylsan och värmeelementet använder den en kylslinga i rostfritt stål och en värmedyna för att kontrollera temperaturen på nästan alla jäskärl.
Kylslingan är ansluten till Glycol Chiller och nedsänkt i jäskäret. Värmedynan fästs på sidan av jäskärlet med hjälp av krok-och-ögle-tejp. En temperatursond är också ansluten till jäskärlet och GCA kommer sedan att reglera kylningen eller uppvärmningen efter behov.
GCA ansluter till Grainfather-appen så att du kan kontrollera din jäsningstemperatur när du är på språng.

GCA Glycol Chiller Adapter gör exakt temperaturkontroll mer tillgänglig för bryggare. Oavsett om du har en jäskar av plast eller rostfritt stål, hink eller fat, eller till och med en konisk, har detta kit allt du behöver för att ansluta din jäskärl till vår glykolkylare.

Den levereras med en Glycol Chiller Adapter (GCA), värmedyna, kylslinga, gummipropp, 4 x gummiproppproppar, 2 x slangklämmor och 2 x kylanslutningsslangar. GCA har också trådlösa funktioner, vilket gör den kompatibel med den GRATIS Grainfather-appen, så att du kan kontrollera din jäsningstemperatur var som helst.

Montera helt enkelt kylslingan och pluggen och placera den i din jäskar. Kylslingan är kompatibel med alla fermentorlock som har en 1,5” hylsa eller om den inte har hylsan och det är praktiskt kan du borra eller skära ett 35 mm hål i locket. Fäst slangarna till kylslingan med hjälp av slangklämmorna och anslut sedan även den andra änden av slangarna till Glycol Chiller. Fäst värmedynan och temperatursonden till fermentorn och anslut sedan båda kablarna till GCA. Anslut nätsladden till GCA och anslut sedan den andra änden av sladden till Glycol Chiller. När den väl har ställts in och anslutits kommer kylslingan och värmedynan att reglera kylning och uppvärmning efter behov.

I paketet:
Adapter för glykolkylare
Värmedyna
Kylslinga
Gummipropp
Temperatursond
Slangar
2x slangklämmor
4x gummiproppar

GCA:
12V
3 stift 2 m (6,5 fot) nätsladd
4Ghz trådlöst internet
Färgskärm

VÄRMEDYNA:
30W
220 mm (8,7”) längd
80 mm (3,1”) höjd
2 m (6,5 fot) kabel
Svart silikonmaterial
80°C säker maxtemperatur
Inkluderar krok- och lookremsor att fästa på din fermentor

KYLSLINGA:
304 rostfritt stål
5 m (16,4 fot) kylslinga
6 mm (0,02”) tjocklek
119 mm (4,7”) diameter
520 mm (20,5) höjd
9 mm (0,4”) ytterdiameter
10 mm (0,4”) innerdiameter

GUMMITRAPP
32 mm (1,3 tum) bredd, 43 mm (1,7 tum) diameter, 38 mm (1,5) höjd
designad för att passa fermentorer med ett 38,1 mm (1,5 tum) lock

TEMPERATURSOND:
35 mm (1,4”) längd
6 mm (0,2”) diameter
+/-2000°C 0,010°C temperatursonds känslighet och intervall
2 m (6,5 fot) kabellängd

SLANGAR:
2 x 2 m (6,5 fot) med isolering
8 mm (0,3”) innerdiameter

Obs: Det ingår också 2 x slangklämmor och 4 x gummiproppar (för kylslingan och slangarna när de inte används)

Du kanske också gillar …